Atakumlu U18'ler 2. Tura Yükseldi

TAKİP ET

U18 Türkiye Şampiyonası 1. kademe Ordu grubunda mücadele eden Atakum Belediyespor, rakiplerini geride bırakarak, 26-29 Mayıs tarihinde oynanacak olan ikinci tur müsabakalarına adını yazdırdı.

Ordu’da organize edilen U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe grup maçlarında ilimizi temsil eden Atakum Belediyespor U18 takımı rakiplerini geride bırakarak 26-29 Mayıs tarihleri arasında yeri daha sonra açıklanacak olan 2. tur maçlarına adını yazdırdı. Atakum Belediyespor Altyapı Koordinatörü ve aynı zamanda U18 takımı Antrenörü Hakan Ciğer,  “Sezona başlarken, takım olarak çok çalışarak ve rakiplerimize saygı duyarak, iyi oyunlarla gelişmeye devam edip Samsun’umuzu en iyi şekilde temsil etmek istiyorduk. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürdük” dedi.

ÖZVERİLİ MÜCADELE
Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçlarında zorlu rakiplerin olduğuna dikkat çeken Ciğer, “Ordu grubunda sırasıyla Anagold 24 Erzincan 4-0, Giresun Kayadibi 2-0 finalde 1961 Araklıspor’u 1-0 yenerek adımızı ikinci tura yazdırdık. Başarıda emeği olan teknik heyetime ve sporcularımı özverili mücadelelerinden dolayı kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, bizleri yalnız bırakmayan taban birlikleri başkanlarıma, hocalarıma yöneticilerimize Kulüp başkanımız Tuğrul Öngel’e bizlerden desteğini esirgemeyen Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci’ye teşekkür ediyoruz. Şimdi bugün bu mutluluğu yaşayıp, yarından itibaren 2. kademe için hazırlıklarımıza başlayacağız” diye konuştu. Zekai Anıl