Avuç İçi Çizgileri ve Aşk: Ellerinizi Yan Yana Getirin, Bu Detaylara Dikkat Edin!

TAKİP ET

Eller yalan söylemez! Avuç içi çizgileri, aşk hayatınız hakkında ipuçları verebilir. Kalp çizgisi olarak bilinen bu detaylar, sol çizginin yüksekliği, çizgilerin aynı seviyede olup olmadığı ve sol çizginin düşük olup olmadığı gibi farklılıkları inceler. İşte avuç içi çizgilerinizin size ve partnerinize dair anlattıkları...

Eller yalan söylemez, ve avuç içi çizgileri, özellikle aşk hayatı hakkında pek çok şey anlatabilir. Avuç içindeki kalp çizgisi, sol çizginin yüksekliği, çizgilerin seviyeleri, hepsi kişinin duygusal dünyası hakkında önemli bilgiler sunar.

Sol Çizgi Daha Yüksek İse: Sol avuç içi çizgisi daha yüksek olan kişiler genellikle kendi başlarına mutlu olan bireylerdir. Onlar için aşk, yaşamlarında mutlaka gerekli bir unsur değildir. Bu nedenle, ilişkilere girmek için acele etmezler ve doğru kişiyi bulmak için beklemeye razıdırlar. Farklılık ararlar, kendilerine güvenirler ve ilişkilerinde "tek" olduğuna inandıklarında zorlukları aşmaya isteklidirler.

Çizgiler Aynı Seviyede İse: Bu kişiler aşkı ciddiye alır ve uzun süreli ilişkileri tercih eder. Duygusal bir bağ kurmaktan korkmazlar ve ilişkilerin zaman, enerji ve özveri gerektirdiğini bilirler. Mantıklı ve yumuşak karaktere sahiptirler, başkalarının görüşlerini önemserler ve düzenli rutinlere değer verirler.

Sol Çizgi Daha Düşük İse: Bu kişiler bilge ve benzersiz bir bakış açısına sahiptir. Toplumun eğilimlerine uymak yerine kendi sosyal kurallarını oluşturmayı tercih ederler. Sezgisel ve yanılmayan bir altıncı hisse sahiptirler. Yaşıtlarından daha olgun oldukları için, olgun partner ve arkadaşları tercih ederler.

Kaynak: https://www.whydontyoutrythis.com/2017/07/put-your-palms-together-pay-attention-this-little-detail.html
 

avuç içi fal aşk hayat avuç içi çizgileri