Aytekin Toy'dan, Kuşadası'nda Çocuklara Ücretsiz Dövüş Eğitimi

TAKİP ET

Dünyanın farklı bölgelerinde dövüş okulları açan ve birçok öğrenciye ücretsiz eğitim vererek çocukların kendilerini bu alanda yetiştirmesini sağlayan ünlü İş İnsanı Aytekin Toy, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde çocuklara ücretsiz eğitim vermeye başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Toy, “Benim için çocukların kendilerini dövüş alanında geliştirebiliyor olması çok önemli. Amacım daha çok çocuğun dövüş sporunda kendisini ücretsiz bir şekilde geliştirebilmesi. Bunun için çalışmalarıma kesintisiz bir şekilde devam ettiğimi söyleyebilirim.” ifadelerinde bulundu.

Dövüş sporuna gönüllü gençlere hem maddi hem de manevi olarak destekte bulunmak istediğinin altını çizen Aytekin Toy, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Türkiye’nin pek çok bölgesinde bu spora gönül vermiş birçok çocuk var. Fakat profesyonel eğitime kolay erişemeyip dövüş sporundan uzaklaşan çocukların bulunduğunu da biliyorum. Benim temel amacım bu çocukların dövüş sporundan uzaklaşmasını engellemek. Bunun için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım.”

“Belediye Desteğiyle ya da Bireysel Olarak Dövüş Salonu Açacağım”

Belediye desteğiyle veya bireysel olarak dövüş salonları açmak istediğini belirten Aytekin Toy, bu konuda yenilikçi bir proje için çalışmalarda bulunduğunu belirtti: “Çocukların kendilerini dövüş sporunda geliştirebilecekleri salonlar açmak istiyorum. Belediye desteğiyle ya da bireysel olarak bu salonları açmayı arzu ediyorum. Şu anda Aydın, Kuşadası’nda bir grup öğrenciye ücretsiz olarak dövüş sporuna yönelik eğitim veriyorum. Yetiştirdiğim öğrenciler Kasım ayındaki turnuvaya katılacaklar. Umuyorum ki turnuvada önemli bir başarı elde ederler.”

“Amacım Çocukların Kendisini Bu Alanda Geliştirme Şansı Elde Etmesi”

Amacının çocukların kendisini dövüş sporunda geliştirmesine maddi ve manevi destekte bulunmak olduğunu belirten Aytekin Toy, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Şu anda hem çocukları hem de kendimi farklı turnuvalara hazırlıyorum. Aralık ayının 17’sinde tüm dünyadan kalıtımcıların bulunduğu bir turnuva var. Bu turnuvada başarı elde edebilmek için yoğun bir çalışma içindeyim. Her gün sağlam antrenmanlar yapıyorum, bu sayede kendimi geliştirme şansı elde ediyorum. Bu turnuvada yapacağım karşılaşma benim son dövüşüm olacak. Bunun yanı sıra çocukların da kendilerini bu alanda geliştirmelerine destek olmak istiyorum. Bu konudaki çalışmalarımı arttıracağımı ve daha farklı projelerle geleceğim. Türkiye’nin birçok noktasında dövüş okulu açmaya devam edeceğim.”