Ayvacık'ta Refahittin Şencan dönemi başladı

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun'da seçimden zaferle ayrıldığı 3 ilçeden biri olan Ayvacık'ta Belediye Başkanı seçilen Refahittin Şencan ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı.

Samsun'da 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Ayvacık Belediye Başkanı seçilen Refahittin Şencan, Çarşamba İlçe Seçim Kurulu'nda meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını aldıktan sonra belediye hizmet binasına gelerek görevine başladı.

Törene Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, İl Başkanı İbrahim Yaşar, Ayvacık İlçe Başkanı Ali Doğan, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.
Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan, "Yerel seçim sürecinde bizlere inanan ve güvenen tüm hemşehrilerime, seçim çalışmaları boyunca canla başla çalışarak bu zaferi almamıza vesile olan tüm teşkilat mensuplarımıza ve gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Yaşar ise, 'Milli Görüş' tarihinde Samsun'da ilk kez 3 belediye kazanmış olduklarını belirterek, "Ayvacık ilçesine 'Milli Görüş Belediyeciliği' hayırlı olsun" diye konuştu.

samsun samsun haber Ayvacık