Aziz Yıldırım'dan Adaylık İle İlgili Açıklama

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, son günlerde adaylık konusuyla ilgili ortaya atılan iddialara yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi. Seçimli Olağan Genel Kurul'un zamanı geldiğinde gerekli adımı atacağını belirten Yıldırım, şampiyonluk mücadelesi veren futbol takımının gündeminin başkanlık değil, şampiyonluk olması gerektiğini vurguladı.

Yıldırım'ın açıklamasından bazı önemli ifadeler şu şekilde:

"Son dönemde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı ile ilgili, ismimin içerisinde bulunduğu birçok iddianın, 'kesin aday olacak' ifadesiyle kamuoyunda yer aldığını gözlemlemekteyim. Takımımız şampiyonluk yolunda mücadele etmektedir ve kulübün gündemi başkanlık değil, şampiyonluk olmalıdır. Ancak camia ısrarla şampiyonluk gündeminden uzaklaştırılmakta, teknik ekip ve takım bu durumdan olumsuz etkilenmektedir."

"Seçimli olağan genel kurula daha aylar vardır ve yapılan tüm bu konuşmalar yersizdir. Fenerbahçe’nin şu an başkanlık gibi bir derdi yoktur. Benim herhangi bir planlamam olursa, kamuoyu bunu 3.kişilerden değil bizzat şahsım tarafından öğrenecektir."

"Seçimli olağan genel kurul zamanı gelince gerekli açıklamalar yapılır. Kimsenin benim adıma konuşmamasını bekliyor, bununla birlikte zamanı geldiğinde bizzat yine şahsım tarafından gerekli açıklamaların yapılacağını, bunun dışında hiçbir bilgiye itibar edilmemesini kamuoyundan rica ediyorum."

Aziz Yıldırım

başkan aziz yıldırım fenerbahçe adaylık ile ilgili açıklama seçimli olağan genel kurul spor gündem