Baba ve Kızını Hayattan Koparan Kaza!

TAKİP ET

Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan kazada, otomobile arkadan çarpan kamyonun devrilmesi sonucu baba ve kızı hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişinde meydana gelen trajik bir kaza, bir baba ile kızının hayatını kaybetmesine, 4 kişinin ise yaralanmasına neden oldu. Kazanın yaşandığı otoyolun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Olayın, Ramazan Bayramı dönüş yolunda gerçekleştiği ve ailenin Hatay'a gitmek üzere yola çıktığı belirtildi.

Kaza, sabah saatlerinde, saat 04.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu'nun Körfez ilçesi geçişi Sevdikli mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Araçların karıştığı kaza, öndeki araca arkadan çarpan bir kamyonetin devrilmesiyle büyük bir trajediye dönüştü.

İlk belirlemelere göre, kamyonetin sürücüsü olan Ö.A. yönetimindeki aracın, aynı yönde seyreden otomobile arkadan çarpması sonucu kaza gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrilirken, otomobil ise yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri, kazada hayatını kaybedenlerin olduğunu tespit etti. Otomobilin sürücüsü A.S.'nin arka koltukta oturan kızı S.S., kaza yerinde hayatını kaybetti. A.S. ise ismi öğrenilemeyen eşi ve diğer çocuğu ile birlikte yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Kamyonetin sürücüsü Ö.A.'nın eşi ve oğlu da yaralandı ancak Ö.A. kaza sonucu yara almadan kurtuldu.

Maalesef, hastaneye kaldırılan A.S. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, savcılık incelemelerinin ardından S.S.'nin cansız bedeni Körfez Asri Mezarlığı morguna kaldırıldı.

Kaza sonucu yaşamını yitiren baba ve kızı ile yaralanan diğer kişilerin yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, kaza nedeniyle otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu ve trafik akışı aksadı. Kazaya ilişkin detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.

Baba ve Kızını Hayattan Koparan Kaza! Kuzey Marmara Otoyolu Trafik Kazası Samsun Son dakika