Badmintonda Samsun'un Gururu Oldular

TAKİP ET

Sinop'ta düzenlenen Okul sporları Badminton Genç kız ve irkek grup müsabakaları tamamlandı. Kırlarda Bafra Atatürk Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Samsun Özel Bil Okulları Fen Lisesi grup birincisi oldu.

Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Badminton Genç Kız ve Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı. 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu'nda başlayan müsabakalar, 2 gün boyunca devam etti. Müsabakalara 14 ilden 24 takım katıldı. 400 sporcu, idareci ve hakemin görev yaptığı müsabakalarda Genç Kızlar kategorisinde Samsun Bafra Atatürk Anadolu Lisesi şampiyon olurken, ikinci Zonguldak Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi oldu. 

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ
Genç Erkekler Kategorisinde de birinci Samsun Özel Bil Okulları Fen Lisesi ve ikinci Çorum Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu. Müsabaka bitiminin ardından dereceye giren takımlara ödülleri Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş, Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan Yılmaz, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Keskinoğlu ve Badminton Ulusal Hakemi İbrahim Kasımoğlu tarafından verildi. Zekai Anıl