Bafra Belediyesi, Ramazan Bayramı İçin Hazırlıklarını Tamamladı

TAKİP ET

Bafra Belediyesi, Ramazan Bayramı'nı sorunsuz ve huzurlu geçirmek için ilçe genelinde temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı. Başkan Hamit Kılıç, tüm hazırlıkların detaylı bir şekilde yapıldığını ve belediyenin bayram boyunca vatandaşların yanında olacağını belirtti.

Bafra Belediyesi, Ramazan ayının huzur dolu geçişinin ardından, vatandaşların sabırsızlıkla beklediği Ramazan Bayramı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Asri Mezarlık başta olmak üzere, bayram ziyaretleri için yoğunluk yaşanan bölgelerde temizlik ve çevre düzenlemeleri yapıldı.

Zabıta, Park Bahçe İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinin koordineli çalışması sonucunda, ilçe genelindeki temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, huzurlu bir Ramazan ayının ardından vatandaşların bayramı sorunsuz geçirmeleri için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, Bafra Belediyesi, toplum sağlığını tehdit eden haşerelere karşı da larva ilaçlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Belediye, Bafralıların ve bayramı Bafra'da geçirecek misafirlerin sağlıklı ve huzurlu bir bayram deneyimi yaşamaları için 7/24 görev başında.

Bafra Belediyesi Ramazan Bayramı Samsun Haber Zabıta Park Bahçe İşleri Temizlik İşleri Müdürlüğü Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç