Bafra'da Bir Genç, Tartıştığı Market Müdürünü Bıçakladı

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde, eski kız arkadaşıyla tartışmak için geldiği markette müdahale eden market müdürünü bıçaklayan A.S., olay sonrası polise teslim oldu. Yaralanan market müdürü K.K., acil olarak hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun'un Bafra ilçesi Hacınabi Mahallesi'nde gerilim dolu anlar yaşandı. Bir markette eski kız arkadaşıyla tartışma yaşayan A.S. isimli şahıs, duruma müdahale eden market müdürünü bıçakladı.

Olay, A.S.'nin eski kız arkadaşının çalıştığı markete gelmesiyle başladı. Eski kız arkadaşı ile aralarında başlayan tartışmayı fark eden market müdürü K.K., tarafları sakinleştirmeye çalıştı. K.K., "Burada tartışmayın, dışarıda konuşalım" diyerek A.S.'yi marketten dışarıya çıkardı.

Ancak durum daha da kötüleşti. Market dışında A.S. ile market müdürü K.K. arasında yaşanan sözlü tartışma fiziksel bir çatışmaya dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine A.S., yanında taşıdığı bıçakla K.K.'yi bacağından yaraladı.

Yaralanan K.K., olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumuna ilişkin detaylı bilgi verilmezken, K.K.'nin tedavi altına alındığı öğrenildi.

Tartıştığı Market Müdürünü Bıçakladı Asayiş BıçaklamaSamsun samsun haber Bafra