Bafra'da Düğünde Silahla Ateş Ederek Ölüme Sebep Olan Sanığa Ağır Hapis Cezası

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde, düğünde silahla havaya ateş etmesi sonucunda bir kişinin ölümüne neden olan sanık, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bafra Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Ömer Yılmaz'ın ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan Tuncay K. ve avukatları hazır bulundu.

Tuncay K. son savunmasında, olaydan dolayı üzgün olduğunu ve ölen kişinin ailesine başsağlığı dilediğini ifade etti. Ancak mahkeme heyeti, "Olası kastla dikkatsizlik ve tedbirsizlikle ölüme sebebiyet verme" suçundan sanığın 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Geçen yıl 2 Eylül'de Bafra ilçesi Karpuzlu Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Tuncay K'nin düğünde silahla havaya ateş etmesi sonucunda yakındaki Ömer Yılmaz'ın başına kurşun isabet etmiş ve Yılmaz hastaneye kaldırıldığında yaşamını yitirmişti. Tuncay K, bir süre sonra jandarmaya teslim olmuş ve tutuklanmıştı. Mahkeme kararıyla sanık, ağır bir cezaya çarptırılarak adaletin tecellisi sağlanmış oldu.

samsun bafra ilçesi düğünde havaya silaha atan şahısa ağır hapis cezası 16 yıl 8 ay hapiscezası asayiş samsun haber gündem haber