Bafra'da Geçen Yıl 106 Bin 260 Metrekare Parke Taşı Döşendi

TAKİP ET

Bafra Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz yıl toplamda 106 bin 260 metrekarelik bir alanı parke taşıyla döşeyerek şehrin estetik ve altyapı çalışmalarına katkı sağladı.

Belediyenin açıklamasına göre, Tabakhane ve İsmetpaşa mahallelerinde kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmaları devam ederken, Kemalpaşa, Gaziosmanpaşa, Gazipaşa, Fatih, Cumhuriyet, Yaka ve İshaklı mahallelerinde parke taşı çalışmaları tamamlandı.

Geçen yıl gerçekleştirilen çalışmalarda toplamda 106 bin 260 metrekarelik alana parke taşı döşenirken, bu yılın başından itibaren ise 30 bin 900 metrekarelik bir alanda daha hizmet verildi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yapılan kilitli parke ve yol çalışmalarıyla ilçenin modern bir görünüme kavuştuğunu belirterek, "Hizmet belediyeciliği anlayışıyla hareket ediyoruz ve tüm birimlerimiz özveriyle çalışıyor. Büyükşehir Belediyemiz Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü ile uyum içindeyiz. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerimizde parke döşeme çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek." dedi.