Bafra'da hareketli gece!

TAKİP ET

Bafra'da tafik polisi ve bekçilerin yaptığı uygulamada alkollü şahıslar zorluk çıkardı. Bir şahıs, "Süleyman Soylu'yu aratmayın" dedi, ruhsatsız tabanca yakalatan şahıs ise, "Ben terörist miyim, bu nasıl muamele" diyerek, görevini yapan memurlara tepki gösterdi

Samsun'un Bafra İlçesi Cumhuriyet Caddesi'nde asayiş uygulaması gerçekleşti. Direksiyon başında alkollü yakalanan ve polislere zorluk çıkartan bir şahıs, "Süleyman Soylu'yu aratmayın" dedi. Polis ekipleri, "Şu anda alkollüsünüz ve biz gereken işlemleri yapacağız" dedi. Sürücünün ehliyetine geçici süre ile el konuldu. 

Diğer yandan Gençlik Caddesi'nde bekçi ekipleri, 58 YZ 352 plakalı otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Aracını kenara çekerek duran sürücü, bekçi ekiplerine kimlik vermek yerine olay yerinden kaçtı. Sürücü çıkmaz sokakta yakalandı. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücünün 0.91 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Uslanmaz sürücününü daha önceden de alkollü araç kullanmaktan ceza yediği öğrenildi.

Bafra'da yapılan asayiş uygulamasında alkollü yakalanan şahıslar, polislere ve bekçilere zorluk çıkarttı.

"BEN TERÖRİSTMİYİM!"

Gece saatlerinde devriye gezen bekçiler, kimlik kontrolü için 3 şahsı durdurdu. İçlerinde oda başkanı ve muhtar bulunan şahısların üst araması esnasında alkollü olduğu öğrenilen K.Ö.'nün üzerinden ruhsatsız tabanca çıktı. Sözlü tartışma çıkaran K.Ö. bekçilere bağırarak, "Ben terörist miyim, bu nasıl muamele" dedi. Bekçiler ise, "Görevimizi yapıyoruz, sen engel oluyorsun" diye cevap verdi. Oda başkanı ise, "Hayrola gençler bu nasıl iştir, ben durumu amirinize bildireceğim sakin olun" dediği öne sürüldü. Alkollü şahıs K.Ö., ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.

 Bafrahaber.com