Bafra'da Kaymakam Ertürkmen, Polis Teşkilatının 179. Yılını Kutladı

TAKİP ET

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı dolayısıyla Kaymakam Cevdet Ertürkmen'i ziyaret etti.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü kapsamında Bafra İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner ve emniyet personelini makamında kabul etti.

Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Ertürkmen, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü mensuplarının bu özel gününü kutlayarak, teşkilatın vatan savunmasındaki kritik rolüne dikkat çekti. Ertürkmen, "Polis teşkilatımızın fedakar çalışanlarının, vatanımızın huzuru ve güvenliği için gösterdikleri üstün çaba ve gayreti takdirle karşılıyorum. Kuruluş yıldönümünüzü kutlar, görevinizde başarılar dilerim," dedi.

Ertürkmen ayrıca, Türk Polis Teşkilatının geçmişten günümüze kadar olan süreçte vatan için canını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi de anarak, onlara minnet ve şükranlarını sundu.

İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner ise, Kaymakam Ertürkmen'e teşkilat adına gösterdiği yakın ilgi ve destek için teşekkür etti. Öner, "Kaymakamımızın desteği ve yöre halkımızın bizlere olan güveni, görevimizi layıkıyla yerine getirme konusunda bizlere daha da güç vermektedir," şeklinde konuştu.

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner Polis Haftası Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı Kaymakam Cevdet Ertürkmen Samsun Haber