Bafra'da Uyuşturucu Operasyonu: 320 Gram Kokain Ele Geçirildi, 2 Kişi Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, İ.K. ve A.A. isimli 2 kişinin evlerinde 320 gram kokain bulundu. İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun'un Bafra ilçesinde, İ.K. ve A.A. isimli şahısların evlerinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi üzerine harekete geçildi. İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bafra Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan ortak operasyonla, şüpheli adreslerde aramalar gerçekleştirildi.

320 gram kokain maddesi, yapılan aramalarda ele geçirildi. Bu operasyon sonucunda İ.K. ve A.A. isimli 2 şahıs gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor. Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen bu operasyonun, bölgede uyuşturucuyla mücadelede atılan önemli adımlardan biri olduğu belirtiliyor.

samsun bafra ilçesi uyuşturucu operasyonu 320 gram kokain 2 kişi gözaltı İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü asayiş samsunhaber gündem haber