Bafra'da yasak aşk cinayetine 25 yıl hapis cezası

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde geçen yıl meydana gelen olayın ardından, jandarma tarafından ölü bulunan Murat Bakar'ın ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda, Bakar'ın eşi Şehri Bakar gözaltına alındı. Verdiği ifadede, eşinin kendisine başka birine aşık olduğunu söylemesi üzerine Murat Bakar'ı vurduğunu itiraf eden Şehri Bakar, tutuklandı. Bafra Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Bakar'a 'Kasten öldürme' suçundan 25 yıl hapis cezası verildi.

Geçen yılın 4 Ekim'inde Samsun'un Bafra ilçesinde, Bahçeler Mahallesi Nehri Sedde yolunda trajik bir olay meydana geldi. Bölgeden geçenler, yol kenarında hareketsiz yatan bir erkeği fark ederek durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kimliğini tespit ettiği kişinin 33 yaşındaki Murat Bakar olduğunu belirledi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bakar'ın pompalı tüfekle vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini tespit etti. Üstelik vücudunda 2 mermi girişi olduğu belirlendi.

Jandarmanın yaptığı incelemede, olay yerinde boş tüfek fişekleri bulundu. Şüpheli bir durumun olduğu belirtilerek olayla ilgili çalışma başlatıldı. Bu çalışma sonucunda Murat Bakar'ı öldürdüğü iddia edilen, Bakar'ın kardeşinin eşi olan Şehri Bakar (22) gözaltına alındı. Şehri Bakar'ın verdiği ifadede, "Murat ile bir süredir ilişkimiz vardı. Murat'ın kardeşi yani benim eşim cezaevine girdikten sonra ilişkiye yeniden başladık. Murat'la buluştuğumuzda bana, başkasına aşık olduğunu söyledi. Ben de onu vurdum." şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Olayın ardından Şehri Bakar, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bafra Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten öldürme' suçlamasıyla Şehri Bakar hakkında dava açıldı. Mahkeme karar duruşmasında, tutuklu yargılanan sanık son savunmasında pişman olduğunu dile getirdi. Mahkeme heyeti ise verdiği kararla Şehri Bakar'ı 'Kasten öldürme' suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırdı. Bu olay, bölgede büyük üzüntü ve şok etkisi yaratırken, adli sürecin tamamlanmasıyla birlikte adaletin tecelli ettiği görüldü.

Murat Bakar Yasak aşk cinayeti Şehri Bakar Bafrada yasak aşk cinayeti Samsun Haber samsun Cinayet