Bafralı Doğan Türköz  kurşunlara hedef oldu 

TAKİP ET

İstanbul Üsküdar'da kiracı olan Bafralı Doğan Türköz ile dükkan sahibi arasında çıkan tartışmanın çatışmaya dönüşmesi sonucu kurşunların hedefi olan Türköz hayatını kaybetti. 

22 Haziran’da Üsküdar Balıkçılar Çarşısı’nda meydana gelen olayda, eskiden kiracısı olduğu dükkanın sahibi Cengiz Yeşilyurt ile geçtiğimiz aylarda tartışma yaşayan Doğan Türköz bir grup arkadaşıyla restoran önüne geldi. Dükkan sahibi Cengiz Yeşilyurt ile karşılaşan eski kiracı Doğan Türköz tartışmaya başladı. 

OLAY YERİNDE ÖLDÜ 

Tartışmanın büyümesiyle iki taraf arasında silahlı çatışma çıktı. Kurşunların hedefi olan kiracı Doğan Türköz kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.  Adrese gelen polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlatırken, sağlık ekipleriyse kurşunların hedefi olan Doğan Türköz’ü hastaneye kaldırdı. Şahsın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan eski kiracısını öldüren Cengiz Yeşilyurt olay yerinde gözaltına alındı. Çıkan çatışma güvenlik kamerasına yansıdı. 

Kaynak: Bafrahaber.com