Bafraspor'da Bayramlaşma Sonrası Antrenman

Bafraspor'da Bayramlaşma Sonrası Antrenman

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör Lig play-off grubunda mücadele eden ve ilk devreyi 2. sırada tamamlayan 1930 Bafraspor'da önce bayram sonra antrenman gerçekleşti.

SPORCULAR TOP BAŞI YAPTI

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig hedefleyen 1930 Bafraspor’da 2. devre hazırlıkları sürüyor. Bayram nedeni ile sporculara izin verilirken Kırmızı-Beyazlı oyuncular dün tesislerde toplandı. Önce yönetimle bayram yapan sporcular sonrasında ise sahaya inerek çalışmalara kaldığı yerden devam etti. 

İLK DEVREYİ 2. SIRADA BİTİRDİLER

Kulüp Başkanı Barbaros Turna,  şampiyonluk yolunda sporculara başarı dileyerek, “Öncelikle tüm halkımızın ramazan bayramını kutluyorum. BAL, hedefi ile çıktığımız yolda play-offlara kaldık ve ilk devreyi 2. sırada bitirdik. Şampiyonluğa olan inancım tam. Sporcularımıza ve teknik ekibimize güveniyorum” dedi.