Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir: 'Her evden bir oy istiyorum'

TAKİP ET

Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, HHALK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret etti. Emir, "Samsun'un sesi olabilmek için her evden bir oy istiyorum "dedi.

Samsun’dan Bağımsız Milletvekili Adayı olan Ekonomist Dr. Murat Emir, ilçe ziyaretleri sonrası HHALK Gazetesi'ni ziyaret etti. Emir, "Hemşehrilerimin bana gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum "dedi. 

14 Mayıs seçimleri öncesinde yürüttüğü seçim kampanyası kapsamında Samsun’un 17 ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, gezilerinde edindiği izlenimleri gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar’la paylaştı.

'SAMSUN'UN ÖZ EVLADIYIM'

Emir, her ilçenin kendine göre ciddi sorunları olduğunu belirterek, vatandaşların siyasi partilerden soğuduğuna dikkat çekti.Özellikle seçim dönemlerinde kendilerine vaatlerde bulunan siyasilerin sözünde durmamaları nedeniyle itibar kaybettiklerini ve bu nedenle vatandaş nezdinde bir karşılık bulamadıklarını ifade eden Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, Samsun’un bir öz evladı olarak hemşehrileriyle buluşarak sorunlarını yerinde tespit ettiğini ve çözüm önerilerini kendileriyle paylaştığını söyledi.

TANIŞMA MİTİNGLERİ DÜZENLEYECEK 

14 Mayıs seçimlerinde Samsun halkının teveccühleriyle Milletvekili seçilmesi durumunda vatandaşlarına sahip çıkacağını ve onların Mecliste gür sesi olacağını belirten Emir, "Her evden bir oy istiyorum" dedi. Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Murat Emir, 12 ve 13 Mayıs tarihlerinde Atakum ilçesinde ve il merkezinde tanışma mitingleri düzenleyecek. 

Nazım AKPINAR