Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr.Murat Emir: 'Samsun'un sorunlarını konuşan yok'

TAKİP ET

Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr.Murat Emir, Bafra ilçesinde vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinledi. Emir, "Samsun'un sorunlarını konuşan yok. Bizim derdimiz Samsun. Her evden bir oy istiyoruz ""dedi.

Samsun'u karış karış gezerek sorunları tespit eden ve vatandaşlardan destek isteyen Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir'in bu kez durağı Bafra ilçesi oldu. Vatandaşları ve esnafları dinleyen Dr. Emir, talepleri  tek tek not aldı. Emir'e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. 

'HER EVDEN BİR OY İSTİYORUM'

Vatandaşların hayat şartları altında boğulduğunu gördüğünü, milletvekillerinin seçmeni unuttuğunu öne süren Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, "Vatandaş "Bizi unutan milletvekillerini bizde sandıkta unutacağız "diyor. Vatandaş seçime bir ay gibi bir süre kalmasına rağmen, milletvekili adayı göremediğini söyledi. İlk defa beni gördüklerini söylüyorlar. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik bize destek olacaklarını söylediler. Ben Samsun'un bağımsız sesi olacağım. Her evden bir oy istiyorum "dedi. 

'BİZ KARARLIYIZ'

Pazarcı bir kadın esnafı dinlediğini ve milletvekili seçimlerinde "Oyum Murat Emir'e " söylemini kullandığını belirten Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, "Saolsunlar teyzelerimiz beni evlatları gibi bağrına bastı. Teyzelerimiz hangi partiden olduğumu sorunca bende bağımsız olduğumu söyledim ve projelerimi anlattım. Başka bir vatandaşımız isyan ettiren zamlara tepki gösteriyor, artık nefes alamadıklarını söylüyor. Küçük sorunların bile Bafra'da çözülemediğini gördük. Bafra Kapalı Pazaryeri'nin yanlarının açık olması nedeniyle esnaflarımız soğuğa maruz kalıp hasta oluyor. Belediye başkanına söylemişler ama halen çözüm adımı atılmadı. Bafra'da yollar çok bozuk. Vatandaşlarımız isyan ediyor. Herkesin görüşüne saygımız var. Diğer partilere de oy veren vatandaşlarımıza sesleniyorum;Hanelerden en azından 'her evden bir oy' sloganı ile bir değişim başlatmak kararlılığındayız "diye konuştu. 

EMEKLİLER İÇİN MÜCADELE VERECEĞİM 

Emeklilerin adeta yaşam mücadelesi verdiğini belirten Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, "Emekliler geçim sıkıntısı çekiyor, borçlanıyor. Esnaf ise iş yapamıyor. Vatandaş kredi kartı ile ay sonunu getiriyor. Emekli maaşının seçim beyannamemde yer aldığı gibi 10 bin lira olması için mücadele vereceğim. Şunu söylemeden geçemeyeceğim; Diğer parti adayları halen sahada değiller. İlçelere yönelik eylem ve söylem geliştirmiyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek istiyorlar, Samsun'un sorunlarını konuşmuyorlar. Vatandaşın geçimi ve derdi ile ilgileri yok. Adaylar Samsun'un adayları ancak liderlerine  destek aramak için sahadalar. Bizim derdimiz Samsun "diye konuştu. 

YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI GİBİ

Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, Bafra ilçesinde yolların bozuk olduğunu belirterek, "Yollar köstebek yuvası gibi. Seçim arabamız yollarda giderken sallanmaktan heder oldu "dedi.  Feride SEZGİN