Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir: 'Yakakent bu güne kadar gözardı edildi'

TAKİP ET

Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, Yakakent'te vatandaşları dinledi. Emir, "Yakakent bugüne kadar hep gözardı edildi "dedi. 

Samsun'u karış karış gezen ve kentin sorunlarını tespit eden Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, Yakakent ilçesinde temaslarda bulundu. Vatandaşları dinleyen ve işletmeleri gezen Emir, ilçenin bugüne kadar hep gözardı edildiğini söyledi. 

Bağımsız Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, "Yakakent'te imar sorunu var. Yakakent adeta deniz ile yol arasına sıkışmış durumda. İlçenin üst kotlarında imar yok. O bölgelere de imar açılması gerekiyor. Sahil ilçesi olan Yakakent'te güneşlenecek şezlong yok. Ayrıca balık sezonu olunca liman kapatılıyor, amatör balıkçılar mağdur oluyor. Denize balık kanı ve kanalizasyon akıtılıyor. Denizde canlı yaşamı ölüyor. İlçede hastaneye ve yüksekokula ihtiyaç var. Bu sorunları gündeme getiren yok "dedi.  

PARTİLERİN DEĞİL HALKIN ADAYI 

Partilerin değil halkın adayı olduğunu belirten Emir, "Ben muhalif oyları bölmüyorum. Seçme ve seçilme hakkımı kullanıyorum. Samsun halkı teveccühünü benden yana kullanırsa ben de Samsun'a diğer 8 milletvekilinden daha fazla hizmet edeceğimden şüpheniz olmasın. O azim bende çocukluktan var ve vefa duygusu ise aile terbiyesi ahlaki altyapımızda vardır. O yüzden bilmediğiniz görmediğiniz veya göremeyeceğiniz ulaşamayacağınız milletvekilleri yerine her zaman ulaşılabileceğiniz sizden biri Murat Emir size daha fazla faydalı olacaktır "dedi. Feride SEZGİN