Bahçeli'den Seçim Mesajı: Değerli Adayımızın Sonuna Kadar Arkasındayız

TAKİP ET

Amasya'da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kriz severler boşuna uğraşmasın, değerli adayımızın da sonuna kadar arkasındayız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığı meşrudur, hukukidir, anayasaldır, ahlakidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amasya'da Yavuz Selim Meydanı'nda "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı mitingde konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Türkiye'nin kader seçimlerinin eşiğindeyiz. Şimdi söz sizdedir. 14 Mayıs'ta yapılması gündemde olan genel seçimler, Türkiye'nin gelecek umutlarını tazeleyecektir. Kriz severler boşuna uğraşmasın, değerli adayımızın da sonuna kadar arkasındayız.

"HAİNLERE KARŞI AYNI HIZADAYIZ"
Amasya 104 yıl önce milli mücadelenin ilk karargahı oldu. Mustafa Kemal Paşa, Amasya'nın seçilmesini 'En uygun yer Amasya'dır. Burası Türklüğün öz kaynaklarından biridir' şeklinde anlatmıştı. Amasya Genelgesi'nde milletin istiklalini yine milleti azim ve kararının kurtaracağı ilan edildi. Şimdi yeni bir yüzyılın sayfası açılacaktır. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün amacındayız. Türkiye düşmanlarına karşı aynı çizgideyiz. Hainlere karşı aynı hizadayız. Biriz, diriyiz, hep birlikte Türk milletiyiz.

 Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesidir.

Zillette hayır yoktur. Zillette umut yoktur. Zillet partileriyle ulaşılacak hiçbir gelecek yoktur. İstiklal iradesi aynısıyla MHP ve Cumhur İttifakı'nın mert ve soylu siyasetine emanettir. Bu emanet çiğnenmeyecektir.

İSVEÇ'TEKİ PROVOKATİF EYLEM
Ne dinimize ne de başka dinlere saygısızlığı hoş görmeyiz. İsveç yönetimi Türkiye büyükelçiliği önünde Kur'an-ı kerim yakılmasına izin verecek vahim bir karara imza atılmıştır. Ne var ki sıra dinimize kitabımıza gelince İsveç ve diğer muasır medeniyetli ülkeler insan hürriyetini yok saymaktadır. Biz ne dinimize ne de başka dinlere saygısızlığı hoş göremeyiz. Kur'an'ı yaktıklarını zannedenler aslında kendilerini yakan cehennem ehlileridir. Zalimlerin zulmü Cumhur'un zaferine gölge edemeyecektir. 

ADAYLIK TARTIŞMASI
Buna rağmen 6'lı masanın 26 Ocak açıklamasında Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkılmıştır. Bu aklı 6'lı masaya kim vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı çıkılmasına alınan metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır. Sayın Erdoğan'ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığı meşrudur, hukukidir, anayasaldır, ahlakidir. Tespitimiz zillet ittifakının kaosa oynadığı yönündedir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan'dır.Haberglobal