Bahçeli, Seçim Sonrası İlk Grup Toplantısında Konuştu: Şımarıklığın alemi yoktur

TAKİP ET

MHP lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimleri sonrasında partisinin ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve milletin iradesine saygı duyduklarını vurguladı.

İşte Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı konuşmadan bazı önemli noktalar:

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Millet ne diyorsa, ne istiyorsa, nasıl karar veriyorsa saygımız ve sadakatimiz tamdır ve tartışmasızdır. Demokrasiye bağlılığımız özdedir.

31 Mart seçimlerinden sonra el değiştiren bir iktidar yapısı yoktur. Rota değiştiren, hedef değiştiren, iddialarından cayan bir Türkiye yoktur.

Yerel iktidar iddiasında olanlar hayal alemindedir. İktidar tektir, o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir.

Şımarıklığın alemi yoktur. Fazladan üç beş belediye kazanmakla yerel iktidar hayalini kuranlar siyasetin gerçekliğini anlamamışlardır.

Seçime katılım oranlarının düşüklüğü milli iradenin sandığa yansımadığını göstermektedir. Tavanı çatlak olanın temeli çürüktür.

31 Mart seçimlerine etki eden faktörlerden biri de ekonomik sıkıntılar ve emeklilerin yaşadığı sorunlardır. Parti olarak milletin mesajını aldık.

MHP ve Cumhur İttifakı, millete hizmet yolculuğunu güçlü bir şekilde sürdürecektir.

MHP'nin seçimden başarıyla çıktığı, Türk milletinin geleceğini Cumhur İttifakı'nda gördüğü açıktır. Türkiye'nin kaderi sandıkta değil, Türk milletinin iradesindedir.

MHP lideri Devlet Bahçeli 31 Mart seçimleri sonrasında partisinin ilk grup toplantısında konuştu Şımarıklığın alemi yoktur siyaset politika samsun haber gündem haber