Bahçeli: Soğan Diyorlar, Yapılan Köprülere Karşı Çıkıyorlar

TAKİP ET

Isparta'da vatandaşlara seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vaadiyle Türkiye'nin önü kesilmek istendiğini savundu.

Isparta'da bugün seçim mitingi yapan Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nı hedef aldı.

Bahçeli mitingde şunları söyledi:

*Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'yi yönetecek ne bilgisi, ne de kültürü vardır. Dünyanın ağırlaşan meselelerini kavrayacak akıl ve sezgiden mahrumdur.

*Türkiye'nin bölgesinde ve küresel alanda sözü dinlenen ülke olmasını hazmedemiyorlar. Soğan diyorlar, yapılan köprülere karşı çıkıyorlar.

*Patates diyorlar, yollara, tünellere, demir yollarına, barajlara, hava limanlarına, uzaya fırlatılan uydulara, denize indirilen uçak gemisine, gökyüzünde süzülen milli muharip savaş uçaklarına itiraz edip kara çalıyorlar…

*Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin geride kalan yaklaşık beş uygulama döneminde, Cumhur İttifakı olarak kronik sorunlara neşter vurduk. Çözümsüz gibi duran tüm sorunları çözmeyi başardık.

*Cumhur İttifakı'nın umut olduğunu gösterdik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin muktedir ve müstesna kazanımlarıyla ülkemizin önünün açılmasına gururla şahit olduk.