Bakan Göktaş: SED Ödemeleri Bayram Öncesi Hesaplara Yatırıldı

TAKİP ET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini Ramazan Bayramı öncesi öne çekerek bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını duyurdu.

Bakan Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için yapılan SED ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada, aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların aile şefkati ve sıcaklığı içinde yetişmesine önem verdiklerini belirtti. Ramazan Bayramı dolayısıyla nisan ayı SED ödemelerini öne çektiklerini ifade eden Göktaş, bu kapsamda bugün itibarıyla toplamda 897,6 milyon lira tutarında desteği hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

Göktaş, çocukların aile ortamında sağlıklı bir şekilde büyümelerinin toplumsal değerlerin korunmasında önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, "Çocuklarımızın milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için tüm gayretimizle çalışıyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri ekonomi samsun haber gündem haber