Bakan Koca'dan İstanbul'daki hastanede çekilen skandal görüntülerle ilgili açıklama

TAKİP ET

İstanbul Ataşehir'de özel bir hastanede çekilen ve sosyal medyada paylaşılan yaşlı bir hastaya yönelik görüntüler büyük tepki çekerken Sağlık Bakanı Koca konuya ilişkin açıklama yaptı.

Hastane personelinin konuşamayan yaşlı bir hastanın yüzüne para attığı video sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin ardından hastane tarafından şahsın iş akdine son verildi. Görüntülerde personellerin yaşlı kadını, "2 milyon dolar olarak bırakıyorum. Yarın 4 milyon dolarak alacağım. Al paralar, paralar. Bu paraları sana niye veriyorum, biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar sağ böbreğinin karşılığı. Al hadi ameliyata başlıyoruz. Makası getir? Nermin seni ameliyat ediyorlar." diyerek korkutması ise pes dedirtti.

Sağlık Bakanı Koca, görüntülere ilişkin yaptığı açıklamada "Bugün medyada paylaşılan, İstanbul’da bir özel hastanede önceden kaydedildiği anlaşılan kabul edilemez görüntüler üzerine derhal Sağlık Bakanlığı Müfettişlerini görevlendirdim. Duruma vaziyet edildi. Başsavcılığımız adli işlemleri başlattı. Suçlular kesinlikle cezasını çekecek." dedi.  

Haber Global