Bakan Mehmet Muş: Samsun sandıkta tokadı atacak!

TAKİP ET

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine katılan vatandaşlara teşekkür etti. Muş, "Samsun buradan öyle bir tokat atacak ki bu 7'li bir daha bir araya gelemeyecek "dedi. 

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen Samsun mitingine katılan herkese teşekkür etti. 

'DEVLET YÖNETME 
TECRÜBELERİ YOK'

Millet İttifakı'na eleştirilerde bulunan Muş, "Bir tarafta dünya lideri, 20 yıllık tecrübe Recep Tayyip Erdoğan, bir tarafta 7 benzemez. 7 benzemezin adayı Kemal Kılıçdaroğlu. 7'li koalisyon bir tek şey için bir araya geliyor. Hizmet yok, üretim yok, geleceği dair umut yok. Tek mutabakat Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek. Ortak paydaları bu ama bugün bu muhteşem meydan, Samsun bize net bir şey söylüyor, başaramayacaksınız.

Samsun müsaade etmeyecek. Samsun liderini size yedirmeyecek. Bu 7'li koalisyonun devleti yönetmekle ilgili en küçük bir tecrübesi yok." diye konuştu.

'7 PARÇALI 
KOALİSYON' 

AK Parti'nin tüm seçimlerde milletin teveccühünü aldığını dile getiren Muş, "Bunlar tek tek karşımıza çıktılar, tek tek yenilip gittiler. Şimdi birleşip geliyorlar. 10 gün sonra aynı sonu yaşatacağız onlara. Her biri farklı ses çıkaran 7 parçalı bir yapıdan irade çıkar mı? Yönetim çıkar mı? Çıksa çıksa kriz çıkar, kaos çıkar, Türkiye'yi karanlığa sürükleme çıkar. Türkiye'yi bir bilinmeyene taşıma çıkar. Onun haricinde Türkiye'ye buradan bir şey çıkmaz.

Devleti yönetmeye talip olan belli bir birikime sahip olmak zorunda, Türkiye'nin meselelerini bilmek zorunda, atılan adımları bilmek zorunda. Şimdi Kemal Bey cumhurbaşkanı adayı, 7 tane de yardımcısı. Kemal Bey ne diyor? Memleketin meselelerinden o kadar bihaber ki yanındaki ekip ganimet paylaşım derdine düştüğü için kendisine onlar da doğru dürüst bilgi vermiyor. Aylar önce, yıl doldurmuş olan asgari ücretten vergiyi kaldırdık, biliyorsunuz. Onu yeni bir vaat olarak söylüyor. Peki bundan bihaber birisine memleket yönetimi emanet edilir mi? Edilmez. 2018'den, 2011'den çok daha yüksek desteği Cumhurbaşkanı'ma, partimize, Cumhur İttifakı'na hep beraber vereceğiz. Samsun buradan öyle bir tokat atacak ki bu 7'li bir daha bir araya gelemeyecek "ifadelerini kullandı. 

Nazım AKPINAR