Bakan Muş Terme'ye geldi 4 projeye el attı

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçeye yapılacak OSB alanları, galericiler sitesi ve öğretmenevi için kısa sürede aksiyon alan Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a teşekkür etti.

Samsun'un Terme ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, ilçede yapımı planlanan Sera OSB ve Karma OSB alanı, Galericiler Sitesi ve Terme Öğretmenevi ile ilgili önemli aksiyonlar alarak, müjdeli haberler verdi.

'İŞ BİTİRİCİ BAKAN'

Samsun'da aday gösterildiği günden bu yana kısa sürede ikinci serbest bölge, Samsunspor Futbol Akademisi için yer tahsisi, Adli Tıp Kurumu, Business uçuş seferleri gibi birçok sorunu çözerek 'iş bitiriciliği' ile dikkat çeken Bakan Mehmet Muş, "Ben Terme'nin vekiliyim" sözünü hatırlattı. Bakan Muş, Terme'de uzun yıllardır beklenen OSB alanları, Galericiler Sitesi ve Öğretmenevi ile ilgili tahsis sorunlarını ilgili makamları arayıp anında çözüm üretti.

OSB'LER, GALERİCİLER SİTESİ VE ÖĞRETMENEVİ TAMAM

Terme'nin önünü açacak projelerin hayata geçirilmesi için önemli bir aksiyon aldıklarını ifade ederek, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Bakanımız, Ahmetbey Merası'ndaki 1000 dönümlük Sera OSB alanı, Evci-Sakarlı arasındaki Metal A.Ş.'yi kapsayan 1000 dönümlük alandaki Karma OSB alanı, ikinci el minibüs alım-satımı konusunda Türkiye'nin yaklaşık yüzde 60'ını karşılayan Terme'nin ülke genelindeki vitrini olacak Galericiler Sitesi ve Terme Öğretmenevi tahsisi için taleplerimizi anında değerlendirerek, bir ziyaret süresine sığacak zaman diliminde bu önemli kazanımları ilçemize müjdeledi. Bakanımız iş insanları ve STK'larla yapılan toplantımızda 'Ben Terme'nin vekiliyim' demişti. Bunun hakkını daha ilk günden verdi" ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a tüm Termeliler adına teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.  N. Alper CABBAR