BAL'da 20.Haftada Kaybeden Olmadı

TAKİP ET

BAL 4. Grupta 20. hafta geride kaldı. Çarşambaspor, Karasamsunspor ve Büyükşehir Belediyespor haftayı üç puanla kapatırken Atakum Belediyespor ise berabere kaldı.  

ÇARŞAMBASPOR 2. SIRAYA YÜKSELDİ

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta 20. hafta dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Grupta şampiyonluk hedefleyen Çarşambaspor deplasmanda Erzincan Ulalarspor'la karşılaştı.

Rakibini Ahmet İmer, Mert Yıldırım, Muhammet Enes (2) ve Erkan Çam'ın golleri ile 5-1 mağlup ederek Niksar Belediyespor'un kaybettiği haftada ikinci sıraya yükseldi. Grupta son iki haftadır kazanamayan Karasamsunspor ise kendi taraftarı önünde Ünye 1957 Spor ile karşılaştı. 

KARASAMSUN ÜNYE'YE PATLADI

Karasamsunspor rakibini Gökhan Yıldırım'ın golleri ile 2-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. Büyükşehir Belediyespor ise zorlu maçta Niksar Belediyespor'u konuk etti. Mavi-Beyazlılar karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak seriyi devam ettirdi. Geçen hafta evinde lider Tokat Plevnespor'a 2-1'lik skorla kaybeden Atakum Belediyespor ise deplasmanda karşılaştığı Ulubey Belediyespor'la 2-2 berabere kalarak bir puana razı oldu.

Zekai ANIL