Barkod Yazıcı Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

TAKİP ET

Kullanım alanları farklılık gösteren barkod yazıcıların alanınız için en uygun olan modeline Akmaz Barkod ürünleri arasından ulaşabilirsiniz.

Barkod, etiket ve wax ribon baskıların olduğu alanlarda en çok kullanılan ve gerekli araç hiç şüphesiz barkod yazıcılardır. Kullanım alanları ve çalışma şekillerine göre farklı türleri de bulunan barkod yazıcılar Akmaz Barkod ayrıcalığıyla sizlerle buluşuyor. Barkod yazıcı alırken ihtiyacınız doğrultusunda en uygun Barkod yazıcıyı seçmeniz doğru tercih olur ve Akmaz Barkod geniş Barkod yazıcı yelpazesi sayesinde her ihtiyaca cevap veriyor. Barkod yazıcı almadan önce ihtiyacınız olan ürünü belirlemeniz işinizi kolaylaştıracak. Akmaz Barkod Cab, Argox, Zebra, Sato ve Datamax Barkod yazıcıları kullanıcılarına sunmaktadır. Bu makineler çalışma prensibi olarak birbirine benzer cihazlardır. Kullanım alanları farklılık gösteren barkod yazıcıların alanınız için en uygun olan modeline Akmaz Barkod ürünleri arasından ulaşabilirsiniz.

Termal Barkod Yazıcı Nerelerde Kullanılır?

Termal barkod yazıcılar bilinen yazıcılardan daha farklı araçlardır. Akmaz Barkod tarafından kullanıcılara sunulan termal yazıcılar çevre dostu yazıcılardır. Kulanım açısından oldukça pratik olan barkod yazıcılar çevre sağlığı açısında da az atık üreterek doğaya katkı sağlar. Kullanım alanı ve kullanılacak malzemeye göre farklı işlevlere sahip olan barkod yazıcılar, etiketlerin hızlı sirkülasyonu ve kısa ömürlü kullanım alanlarında tercih edilmektedir.

Akmaz Barkod ’un Barkod Yazıcı Modelleri

Farklı çalışma ve işlev özelliklerine sahip olan barkod yazıcılardan ihtiyacınıza en uygun olana Akmaz Barkod sayesinde ulaşabilirsiniz. Etiket ve barkod ürünlerinde olduğu gibi barkod yazıcı modellerinde de oldukça geniş ürün gamı sayesinde her ihtiyaca sesleniyor.  Akmaz Barkod’un barkod yazıcı modelleri arasında Cab barkod yazıcı, Argox barkod yazıcı, Zebra barkod yazıcı, Sato barkod yazıcı ve Datamax barkod yazıcı modellerinin çok sayıda çeşidi bulunmaktadır.

Cab Barkod Yazıcılar

Cab barkod yazıcılar, Eos serisi, A-X serisi ve Squix serisi ile kullanıcılara sunuluyor. Bu modeller çok yönlü bir uygulama olanağına sahip. Hem küçük ölçüler hem de geniş etiketler ve yıkama talimatları için yüksek dpi çözünürlüklü baskı yapma imkânı da veriyor. Yazdırma hızı da alternatiflerine oranla oldukça başarılı. Çift taraflı baskı, çift renk baskı ve kalın etiketlere baskı yapabilmek için cab barkod yazıcılar alternatif çözümler üretiyor. Cab yazıcıların tamamı Almanya tesislerinde üretilmektedir.

Zebra Barkod Yazıcılar

Zebra barkod yazıcılar işletmeler için güvenilirliği kanıtlanmış cihazlar olarak hizmet sunuyor. Zebra modelleri bağlantı opsiyonları, baskı hızı gibi güçlü yanlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca son kullanıcılar tarafından da eklenebilen medya kullanım seçenekleri sayesinde yazıcınız daima güncel kalıyor.

Argox Barkod Yazıcılar

Argox yazıcı modelleri ile de ribon ve ribonsuz olarak etiket ev stickerelere 203/300 dpi çözünürlükte baskı yapma imkânı veriyor. Argox yazıcı modelleri baskı hızı ve ribon kapasitesi ile alternatiflerine göre oldukça avantajlı ekonomik çözümler sunuyor.

Sato Barkod Yazıcılar

Sato barkod yazıcı modelleri veri akışını işleme hızı, baskı kalitesi, kullanım kolaylığı ve daha birçok güçlü özelliği ile endüstri standartlarında bir kullanım sunuyor. Sato barkod yazıcı modelleri aynı zamanda verimlilik esaslı çalışması ile de tasarruf sağlıyor. Kullanılan teknoloji sayesinde var olan baskı çeşitlerini de aşan bir kalite ve kullanım imkânı veriyor.

Datamax Barkod Yazıcılar

Etiket ve barkod yazıcılarda yüksek hız talep eden kullanıcılar için tercih edilebilecek olan barkod yazıcı Datamax barkod yazıcılardır. Kullanılan son teknoloji işlemcisi sayesinde çıktı hızı çok yüksektir. İş gereksinimlerini karşılamakla kalmayan Datamax barkod yazıcı modüler tasarımı sayesinde yapılandırma özelliklerine de sahiptir. Bu özellikleri sayesinde barkod yazıcılar arasında alternatiflerine oranla yüksek bir kullanım deneyimi sunuyor. Piyasada güçlü tekstil firmalarından olan LCW üretim alanlarında etiketleme uygulamalarında Datamax barkod tercih etmektedir.

Gerek endüstriyel gerekse kendi işletmenizde ihtiyacınız olan barkod yazılar Akmaz Barkod güvencesiyle sizlerle buluşuyor. Ürün yelpazesinde piyasa standartlarının oldukça üstünde özelliklere sahip yazıcıları ile Akmaz Barkod tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor.