Bartın'da İki İşçi Servisi Çarpıştı: Bir Ölü, 27 Yaralı

TAKİP ET

"Bartın'ın Kurtköy köyü mevkiinde meydana gelen kaza sonucu, Necmi G. idaresindeki bir işçi servisi ile Erol A. yönetimindeki diğer servis çarpıştı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. Olay yerine sevk edilen acil müdahale ekipleri, yaralılara hemen müdahale etti."

Bartın'ın Kurtköy köyü mevkiinde iki işçi servisi çarpıştı. Kaza, Necmi G. idaresindeki 74 M 0203 plakalı minibüs ile Erol A. yönetimindeki 74 M 0469 plakalı işçi servisinin çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışma nedeniyle işçi servisleri devrildi.

Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, sürücü Necmi G'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazada ağır yaralanan 2 kişi de dahil olmak üzere 27 yaralı hastaneye kaldırıldı. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kaza yerine giderek olay hakkında bilgi aldı.

Olayın detaylarıyla birlikte acı kaybın yaşandığı kaza anı, yetkililerin müdahaleleri ve bölgedeki gelişmeler, haberin bütünlüğünü oluşturuyor. Kazada hayatını kaybeden Necmi G'ye Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

bartın kurtköy köyü mevkii trafik kazası iki işçi servisi çarpması bir ölü 27 yaralı asayiş samsunhaber haber gündem sondakikahaber