Başarılı oyuncu Zafer Algöz, 24 gün arayla anne ve babasını kaybetti

TAKİP ET

Başarılı oyuncu Zafer Algöz, son 24 gün içerisinde annesi Güner Algöz'ü ve şimdi de babası Cevdet Algöz'ü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. 9 Mart'ta annesini kaybettikten sonra babasını da kaybeden Algöz, "65 yıllık aşıklar cennette buluştular" ifadeleriyle acısını dile getirdi.

Oyuncu Zafer Algöz'ün annesi Güner Algöz'ün vefatının ardından, şimdi de babası Cevdet Algöz'ün hayata gözlerini yumması, Algöz ailesini derin bir üzüntüye boğdu. Zafer Algöz, bu zor zamanında dostlarından ve sevenlerinden aldığı destekle ayakta durmaya çalışıyor.

Can Yılmaz, Zafer Algöz'ün yaşadığı acıyı sosyal medya üzerinden paylaşarak başsağlığı dileklerini iletti. Algöz ailesine güç ve sabır dileyen Can Yılmaz, Zafer Algöz'ün annesi ve babasını arka arkaya kaybetmesinin acısını anlayışla karşıladığını ifade etti.

Zafer Algöz ise Instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşımda, "Başımız sağ olsun. Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik. 65 yıllık aşıklar cennette buluştular" diyerek acısını paylaştı. Algöz, babasını uğurlamak için Balıkesir'de düzenlenecek törene dair bilgileri paylaşırken sevenlerinden dua istedi.

Güner Algöz'ün cenazesi Balıkesir'de düzenlenen törenle toprağa verilmişti. Algöz ailesinin bu zor zamanında oyuncunun yakın dostları Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu da onun yanında olmuştu.

Oyuncu Zafer Algöz Oyuncu Zafer Algözün annesi Güner Algözün vefatının ardından şimdi de babası Cevdet Algözün hayata gözlerini yumması Başarılı oyuncu Zafer Algöz 24 gün arayla anne ve babasını kaybetti magazin samsun haber gündem haber