Başkan Anıl'dan Taraftara Teşekkür

TAKİP ET

Samsunspor Taraftar ve Taraftar Grupları Başkanı Tonguç Ali Anıl yaptığı açıklamada, taraftar gruplarına, liderlerine ve Samsunspor'a şampiyonluk yolunda destek veren herkese teşekkür etti.

'ELEŞTİRENLERİ UNUTMAYACAĞIZ

Başkan Anıl, yaptığı açıklamada; "Samsunsporumuz'un şampiyonluğunda Başkanımız Yüksel Yıldırım'dan sonra en büyük emeği olan Samsunspor Taraftar Gurupları'na, ilçelerimizdeki ve Türkiye'deki Samsunspor taraftar temsicilerine, büyük Samsunspor taraftarlarımıza, iyi günde, kötü günde, yağmurda, çamurda, bütün krizlerde Samsunsporumuz'un ve başkanının yanında duran, yıllardır toparlayıcı rol üstlenen kardeşlerime teşekkür ediyorum.

 Taraftar gruplarını eleştirenleride unutmayacağımızı, kalbimizin onlara karşı kırık olduğunu unutmasınlar. Herkes eleştirdiğinde bizde eleştirseydik, yıksaydık bu günleri biraz zor görürdük" dedi. 


HEP DİK DURDUK 

Anıl açıklamasının devamında; "Bizlere yandaş dediniz, satılmış dediniz, yalaka dediniz ama bizler herşeyi göğüsledik. Dik durduk. Bizler Samsunspor'u şampiyon olsun diye sevmedik. Bizler Samsunspor'un menfati için ne gerekiyorsa onu yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. 

Adımız anılmasada, zikredilmesede biz bu memleketin Serdengeçti'leriyiz. Bizlere (Hiçbiryerde yoksunuz, sesiniz soluğunuz çıkmıyor) diyenler şunu unutmasın, kriz nerdeyse biz ordaydık. 

Büyükşehirdeydik, futbolcularla toplantıdaydık, hocamızla, yönetimle toplatıdaydık, başkanımızla toplantıdaydık. Bunları paylaşmadık. Biz hep ameliyathanedeydik. Çoğunun videosu da mevcuttur" diye konuştu. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 

Başkan Anıl; "200 kişinin sahneye çıkıp teşekkür edildiği yerde, Taraftar Grubu Başkanlarımıza, reislerimize neden teşekkür etmedik. 

Volkan Altun, Ümit İrem, Kenan Karpuzoğlu, Cüneyt Şenkal, Mehmet Çetir, M. Doğukan Bayrak, Hikmet Şimşek, Melih Demirbaş, Mehmet Sarıözkan, bu kardeşlerimiz kolay yetişmiyor. Hepsinin bu memleket adına, Samsunspor adına çok büyük emekleri var. İsimleri okunup onore edilebilirdi. Bunlar sdatyumda insanları coşturan, birleştiren, güzelleştiren, sorumluluk alan reislerimiz. İsmini sayamadığım ilçelerde ve Türkiye'de olan temsilcilerimiz de var. Hepsinden Allah razı olsun. Samsunspor için önümüzdeki sezon destek anlamında yapabileceğimizin en iyisini yapacaz. Saygılarımla Allah'a emanet olun."