Başkan Aydın Güven Tazeledi

TAKİP ET

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 18. Olağan Genel Kurul'u yapıldı. Mevcut Başkan Şener Aydın, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

Kongreye tek liste ile giren mevcut Başkan Şener Aydın, güven tazeledi. Genel Kurula, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Samsun 2 No’lu Yol-İş Sendikası  Başkanı İbrahim Uzun, Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Samsunspor Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, TFFHGD Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, kulüp başkanları, yöneticileri ve delegeler katıldı.  

HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK

Genel Kurul'da güven tazeleyen Şener Aydın, açıklamasında; "Samsun amatörüne ve Samsunspor'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben Türkiye’de teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı, İcra kurulu üyesiyim. Dolayısı ile bu seviyelere gelmek demek ilimizinde bir yere geldiği anlamına gelir. Seçilmek, arkadaşlarımız takdirini görmek güzel bir şey. Kulüplerimize tercih noktasında bize güven duydukları için tek tek teşekkür ediyorum. Zor bir 3 sene daha bizi bekliyor. İnşallah her şey daha güzel olacak" dedi.  

Zekai ANIL