Başkan Cemil Deveci gençlere seslendi

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Bafra'nın Dededağı Mahallesi'nde 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. Deveci, "Gençler yeniden işlerine kavuşacaklar ve geleceklerine umutla bakacaklar" dedi.

Samsun'un Bafra ilçesinde Dededağı Mahallesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seçim Koordinasyon Merkezi'nde mahalle buluşması gerçekleştirildi.

Buluşmaya CHP İl Başkanı Fatih Türkel, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, milletvekili adayları, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalleliler katıldı.

Dededağı sakinlerinin coşkuyla ve tezahüratlarla eşlik ettiği buluşmada Başkan Cemil Deveci, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. 

GENÇLER YENİDEN İŞLERİNE KAVUŞACAK

Alanda yoğun olan gençlere seslenen Cemil Deveci, şöyle konuştu; "Hepiniz gençsiniz. Çoğunuzu tanıyorum, isteklerinizi ve içinizden geçeni biliyorum. Cumhuriyet tarihinde ilk kez sadece altı siyasi parti değil, Türkiye siyasetinin neredeyse tamamı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun etrafında. Atatürk’ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni yeniden inşa edeceğiz. Gençler yeniden işlerine kavuşacaklar ve geleceklerine umutla bakacaklar. Sizin geleceğiniz için uğraşıyoruz. Her zaman yanınızdayız. Kol kola olacağız, kardeşiniz olacağız." Selçuk KAYA