Başkan Demirtaş: Tüm Olumsuzluklara Rağmen Bu 5 Yıla Çok Şey Sığdırdık

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Tonyalılar Yardımlaşma Derneği'ni ziyaretinde, 5 yıllık görev süresinde pandemi, deprem gibi zorluklara rağmen ilçede gerçekleştirdikleri projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Demirtaş, hemşerilerine yaşatılan eksiklikleri hissettirmediğini ve küresel zorluklara rağmen hizmet ürettiklerini vurguladı. Dernek Başkanı Ahmet Açıcı ise Başkan Demirtaş'ın çalışkanlığına vurgu yaparak, ilçede gerçekleştirilen projelerin gurur verici olduğunu ifade etti.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Tonyalılar Yardımlaşma Derneği'ni ziyaretinde, 5 yıl boyunca gerçekleştirdikleri projeleri değerlendirdi. Başkan Demirtaş, pandemi, deprem gibi zorlu süreçlere rağmen ilçenin kültürel zenginliklerini koruyarak, sosyal belediyecilik alanında örnek hizmetler sunduklarını belirtti. Başkan, şehre kazandırdıkları olan Ataocağı, Şefkat Evi, Refakatçi Evi, Mahalle Kreş ve Kültür Evi, Getir Atığını Al Harçlığını, Deden Toruna Eğitim gibi projelerle eksiklikleri hissettirmediklerini ifade etti.

Başkan Demirtaş, zorlu süreçlere rağmen ilçede hizmet üretmeye devam ettiklerini belirterek, "Bu 5 yıllık süreçte pandemi dahil tüm olumsuzluklara rağmen hizmet üretmeye devam ettik. Hem küresel anlamda hem de ülke olarak çeşitli zorluklarla karşılaştık. Pandemi süreci ve 6 Şubat depremi gibi badireleri atlattık. Bu dönemde hem belediyelerimizle hem sivil toplum örgütlerimizle seferberlik halinde görevimizi yerine getirdik" dedi.

Başkan Demirtaş, eleştirilere yanıt verirken, ilçede yükselen projelerin en güzel örneği olduklarını belirtti. Tonyalılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Açıcı da Başkan Demirtaş'ın çalışkanlığına vurgu yaparak, ilçede gerçekleştirilen projelerin gurur verici olduğunu ifade etti.

Samsun İlkadım belediye başkanı Necattin Demirtaş Tonyalılar Yardımlaşma Derneği Buluşma samsunhaber haber