Başkan Deveci okulları ziyaret etti

TAKİP ET

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 50.08'lik oy aldığı Atakum'da vatandaşlar sandık başına gitti. Başkan Cemil Deveci, "Huzurlu ve aydınlık bir Türkiye için oyumuzu kullandık" dedi.

Samsun'un Atakum ilçesinde Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için vatandaşlar sandık başına gitti. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve eşi Av. Gülay Deveci, sabah erken saatlerde oy kullandıktan sonra okulları ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti.

Oy kullanmanın anayasal sorumluluk ve vatandaşlık görevi olduğuna vurgu yapan Başkan Cemil Deveci, gün boyu sosyal medya hesabından herkesi oy vermeye davet etti.

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Cemil Deveci, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Huzurlu ve aydınlık bir Türkiye için oyumuzu kullandık. Haydi; hep birlikte demokrasimize sahip çıkıp, oylarımızı kullanalım. Eğer hala oyunuzu kullanmadıysanız, sizi de sandıklara bekliyoruz. Oy kullanmak anayasal sorumluluk ve yurttaşlık görevidir. Sandık güvenliği için var gücümüzle çalışıyoruz, lütfen siz de gelip oyunuzu kullanın. Her şey çok güzel olacak."

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 50.08'lik oy almıştı. Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ise yüzde 42.04 oranında oy çıkmıştı.