Başkan Deveci Sporcuları Ağırladı

TAKİP ET

Atakum Belediyespor Kulübü, U16, U18 takım oyuncular ve teknik ekiple akşam yemeğinde buluştu. Yemeğe Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve eşi Gülay Deveci'de katıldı. 

U18 Türkiye Şampiyonası finalinde Adana temsilcisine 1-0 kaybeden ve Türkiye Şampiyonluğunu kıl payı kaybeden Atakum Belediyespor U18 takımı ve U16 Türkiye şampiyonasında finallerine kalan U16 takımı oyuncuları ve teknik ekibi Atakum Belediye Kulübü tarafından verilen akşam yemeğinde buluştu.

Yemeğe Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Devecieşi Gülay Deveci, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Samsun Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar ve Gençlik Geliştirme Sorumlusu Ali Bilgici’de yer aldı. 

SPORCULARLA SOHBET ETTİ

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Samsun Yelken Kulüpte düzenlenen akşam yemeği öncesinde sporcularla kısa kısa sohbetler yaparak başarılarından dolayı kutladı. Başkanı Deveci konuşmasında; “Güçlü bir altyapıya sahip olan kulübümüz U18 takımı Türkiye 2.’si olarak bizlere büyük bir gurur yaşatmıştır.

Ayrıca U16 takımımız da Türkiye şampiyonası finallerine kalarak gururumuz olmuştur. Elde edilen başarıda emeği geçen tüm sporcularımız ve teknik ekibimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Zekai Anıl

-----------------------


Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, düzenlenen yemek öncesinde sporcularla ayrı ayrı görüşerek sohbet etti.      

Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Tuğrul Öngel, yemeğin açılış konuşmasında, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, eşi Gülay Deveci ve tüm katılımcıları teşekkür ederken, sporcuları kutladı.