Başkan Halit Doğan'dan 'Türkiye Yüzyılı' mesajı

TAKİP ET

Çarşambalılar 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüzde 73.53'lük oyla destek verirken, 28 Mayıs'ta gerçekleşen seçimleri yorumlayan Başkan Halit Doğan, "Tek bir oy çok oyunları bozar. Türkiye Yüzyılı'nın kapısını açar" dedi.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için sandık başına gitti. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Taner Özdem ve ilçe yönetimi, Abdullah Paşa Cami'nde vatandaşlarla birlikte sabah namazımızı eda etti. Daha sonra oyunu kullandı. 

SANDIKLARI ZİYARET ETTİ

Başkan Halit Doğan, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyumuzu kullandık. Oylarımızı kullanalım, çevremizdekileri de davet edelim. Rabbim ülkemiz ve milletimiz için hayırlı eylesin" dedi. "Güven ve istikrar için, Türkiye Yüzyılı için sandıkların başında olacağız" diyen Halit Doğan, "Verdiğimiz oyu korumak, sandıklara sahip çıkmak hepimizin vatandaşlık görevi. Tüm hemşehrilerimizi verdikleri oylara sahip çıkmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 73.53 oranında oy çıkmıştı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 20.39'luk oy almıştı.