Canik'te zafer coşkusu

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Bizlere güvenen, eser ve hizmetlerle dolu yeni 5 yıl için teveccüh gösteren hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

31 Mart'ta gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri'nde; Cumhur İttifakı AK Parti adayı İbrahim Sandıkçı, sandıktan çıkan yüzde 42.17'lik oyla ikinci dönem Canik Belediye Başkanı seçildi. Canikli vatandaşlar, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda seçim sonucunu büyük sevinçle kutlandı.

Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik için 'Gerçek Belediyecilik' devam ediyor. Bizlere güvenen, eser ve hizmetlerle dolu yeni 5 yıl için teveccüh gösteren tüm hemşehrilerime canıgönülden teşekkür ediyorum" mesajını verdi.

Başkan İbrahim Sandıkçı, "Hemşehrilerimizin takdirleriyle Canik'te eser ve hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için durmak, yorulmak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu zafer hemşehrilerimizin zaferi, bu zafer gerçek belediyeciliğin zaferi. Bizlerden desteğini esirgemeyen hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Canik'imize Türkiye Yüzyılı'na yakışır eser ve hizmetler kazandırma devam edeceğiz" diye konuştu.

samsun canik belediyesi yerel seçim canik belediye başkanı ibrahim sandıkçı Canikin Geleceği İçin Yeniden Yola Çıkıyoruz samsun haber gündem haber