AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı'dan Canik'e Yatırım Sözü!

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya odaklanacaklarını belirtti.

Sandıkçı, Canik'teki vatandaşların mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, ilçeye yapılacak yeni projeler ve yatırımlar hakkında konuştu. Sandıkçı, Canik'e vizyon eserler kazandırmaya devam edeceklerini ve halkla birlikte çalışarak ilçenin çehresini değiştirdiklerini ifade etti. Yaklaşık 10 milyar Türk lirası değerinde yatırımın Canik'e kazandırıldığını vurgulayan Sandıkçı, ilçeye Türkiye'de ilk olan projeleri hayata geçirdiklerini ve yeni kimliğine kavuşturduklarını belirtti.

Sandıkçı, "Hemşehrilerimize hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Canik'e Türkiye Yüzyılı'na yakışır eserleri kazandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sandıkçı'nın ziyaretlerinde AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, Canik Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları da hazır bulundu.

Canik Belediye Başkanı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı samsun haber samsun