Başkan Necattin Demirtaş: 'Her çalışanımız bizim için kıymetli' 

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi personeline yönelik hizmet içi eğitim programı düzenlendi. Başkan Necattin Demirtaş,'İlkadım Belediyesi ailesinin her ferdi bizim için çok kıymetlidir' dedi.

İlkadım Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen diyet ve sağlıklı yaşam seminerine konuşmacı olarak katılan Diyetisyen Asya Can, belediye personelini sağlıklı beslenme konusunda aydınlattı. 

Sağlıklı beslenmenin nasıl olması gerektiğinin anlatıldığı seminerde, vücudun fonksiyonlarını tam ve yeterli şekilde yerine getirebilmesi için besin öğelerinden yeterli ve dengeli miktarda alınması gerektiği ve sağlıklı bir yaşam için dengeli beslenmenin şart olduğu  vurgulandı. 

Başkan Demirtaş 

FARKINDALIK YARATILDI 

Seminere canlı bağlanan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım Belediyesi ailesinin her ferdi bizim için çok kıymetli. Hizmet kalitemizi bir kat daha arttırmak adına düzenlediğimiz personel eğitimlerimizin yanı sıra, çalışanlarımızın farklı konularda bilinçlenmeleri için bu tip seminerleri de önemsiyor ve uyguluyoruz” dedi.

N.Alper CABBAR