Başkan Osman Topaloğlu: '14 Mayıs'ta İstikrardan Yana Karar Vereceğiz'

TAKİP ET

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Çandır Mahallesi'nde gerçekleşen toplantıda söz alan Başkan Osman Topaloğlu, "14 Mayıs'ta istikrarın, huzurun, güvenin devamı için doğrudan yana karar vereceğiz" dedi

Samsun'da 19 Mayıs Belediyesi ve Çandır Mahallesi sakinleri tarafından yapımı tamamlanan Yeni Köy Konağı'nda düzenlenen mahalle toplantısında, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı'na destek istendi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "14 Mayıs'ta geleceğimizi oylayacağız. Ülkemizin bekası için oy kullanacağız. İstikrarın, huzurun, güvenin devamı için doğrudan yana karar vereceğiz. 14 Mayıs seçimleri hak ile batılın, doğru ile yanlışın ayrıldığı bir seçim olacak. Biz Hak'tan yanayız. Allah'ın emrettiği şekilde olanlardan yanayız. Terörle iş birliği yapan, teröre destek veren, masanın altında gizlice terör örgütüne hesap vererek anlaşma sağlayan insanlarla bizim hiçbir zaman işimiz olmaz" dedi.

Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, MHP İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, BBP İlçe Başkanı Mehmet Demir, meclis ve teşkilat üyeleri katıldı.

KAZANIMLARA DİKKAT ÇEKTİ

Başkan Osman Topaloğlu, "Ülkemizin kazanımlarını heba ettirmeye niyetimiz yok. Karadeniz'de çıkan doğalgazı da, terörü bitirdiğimiz Gabar'da çıkan petrolü de, yerli arabamız Togg'u da, TCG Anadolu Gemimizi de, İHA’larımızı, SİHA’larımızı da kimseye heba ettirmeyeceğiz. Karadeniz’de çıkan doğalgazın faturalara yansıması gibi, işçiye, emekliye verilen zamlar, Temmuz ayında memura ve asgari ücrete verilecek zam ve refah payı gibi, ülkemiz ihracat ve doğal zenginliklerle kazandıkça, vatandaşımız da kazanmaya devam edecek" diye konuştu.

Zekeriya FIRAT