Başkan Özdemir'den İş Birliği Ziyareti 

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve DSİ Samsun 7.Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik'i ziyaret etti.  

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ziyaret ederek 'hayırlı osun' dileklerini iletti. Başkan Özdemir, "Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen’e yeni atanmış olduğu görevinde başarılar dilerim "dedi. 
Özen ise Özdemir’e ziyaretleri ve iyi niyet temennileri için teşekkür etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürü Buğra Çelik’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Özdemir ziyarette hazır bulunan Samsun 7.Bölge Müdür Yardımcısı Murat Şerbetçi ile birlikte DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'nün 2022 yılı çalışma programı kapsamında ilçede yapmış olduğu yatırım ve çalışmalar ile 2023 yılında uygulanacak projeler hakkında görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, ziyaretin sonunda Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen’e semaver hediye etti.

Başkan Özdemir, yakın ilgi ve alakalarından dolayı DSİ 7. Bölge Müdürü Buğra Çelik'e teşekkür ederek, “Yapılan ziyarette DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'nün 2023 çalışma programı kapsamında ilçemizde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişi ve değerlendirmeler yapma imkanı bulduk. Ayrıca ilçemiz için adına taleplerimizi DSİ 7. Bölge Müdürü Buğra Çelik'e ilettik.”dedi.

Nazım AKPINAR