Başkan Özdemir Sporcuları Ağırladı

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Samsun Mehmet Kambur Süper Amatör Ligi (SAL) play-off grubunda mücadele eden Havza Belediyespor yönetimi ve futbolcularla kahvaltı programında bir araya geldi.

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Samsun Süper Amatör Ligi play-off grubunda mücadele eden ve Bölgesel Amatör Lig'i hedefleyen Havza Belediyespor yönetim, teknik ekip ve futbolcuları sabah kahvaltısında Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'in konuğu oldu. İlçede özel bir tesiste düzenlenen kahvaltı programına Havza Belediye Başkanı Özdemir’in yanı sıra Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt'ta yer aldı. 


HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG

Kahvaltı programında futbolcular ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyespor’un Havzanın önemli değerlerinden biri olduğunu belirterek; “Havza Belediyespor ilçemizin önemli marklarından biri. Bu yıl yakaladığı başarı grafiği ile bir üst ligde mücadele etmek için play-off maçları oynayan takımıza başarılar diliyorum. Havza Belediyesi olarak her zaman takımızın ve futbolcularımızın yanındayız" dedi.