Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'dan "Türkiye Yüzyılı" Projeleri

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Geleceğe Yönelik Projelerle İlçeyi Dönüştürüyor: 'Türkiye Yüzyılı'na Uygun Yatırımlarla Canik Yenileniyor!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede gerçekleştirdiği projeler ve yatırımlarla Canik'i geleceğe taşıdıklarını vurguladı. Çamalan, Ambarpınar, Düzören ve Tekkiraz Mahalleleri'nde vatandaşlarla buluşan Başkan Sandıkçı, bölge halkının talep ve önerilerini dinleyerek, ilçenin gelişimine katkıda bulunacak çalışmaları ele aldı.

Başkan Sandıkçı, "Canik'i, Türkiye Yüzyılı'na yakışır projelerle donatarak geleceğe hazırlıyoruz. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve projelerle büyük bir gelişim ve değişim sağladık. Amacımız, Canik'te yaşam kalitesini artırarak, modern ve sosyal donatı alanlarıyla zenginleştirilmiş bir şehir yapısını sürdürülebilir kılmak" dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi ve coşkuyla karşıladığı Başkan Sandıkçı, ilçeye kazandırılan yatırımlar için teşekkürlerini aldı. "Canik'imizin vakit kaybına tahammülü yoktur" diyen Sandıkçı, ilçenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirme azminde olduklarını belirtti.

Başkan Sandıkçı'nın ziyaretlerine, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay ve Canik Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti, bu birlik ve beraberlikle ilçenin daha da güçlendiğini gösterdi. Canik Belediyesi'nin yürüttüğü projeler, ilçenin sosyal ve ekonomik anlamda gelişimine önemli katkılar sağlamaya devam edecek.

ibrahim sandıkçı canik samsun Canik Belediye Başkanı Türkiye Yüzyılı AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay