Başkan Sandıkçı 'yola devam' dedi

TAKİP ET

Canik'te demokrasi şöleni yaşandı. Başkan İbrahim Sandıkçı, "Büyük Türkiye Zaferi'ne giden yolda vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Erdoğan ile yola devam dedik" dedi.

Samsun'un Canik ilçesinde vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için sandık başına gitti. Sandık kurulu üyelerini ve görevlileri ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, gün boyu tüm vatandaşları bu şölende yer almak adına oy kullanmaya davet etti.

Daha sonra oyunu kullanan Başkan İbrahim Sandıkçı, "Büyük Türkiye Zaferi'ne giden yolda vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Dünya lideri, gönül ve dava insanı, Türkiye Yüzyılı'nın mimari Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam dedik. Rabbim, ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz için hayırlı ve uğurlu eylesin" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 70.11 oranında oy çıkmıştı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ise yüzde 23.11'lik oy almıştı.