Başkan Togar Çocuklarla Bir Araya Geldi

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Aşağıçinik Mahallesine kazandırılan suni çim sahada öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Togar, spor tesislerinin halk tarafından aktif halde kullanılmasının kendilerine en büyük ödül olduğunu söyledi.

DOĞRU VE YERİNDE HİZMET

Tekkeköy ilçe merkezinin yanı sıra mahallelere de spor alanları kazandıran Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Aşağıçinik mahallesine yaptırılan suni çim sahada top oynayan öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklarla top oynayan, ve penaltı atışı yapan Başkan Togar, "Gördüğümüz bu tablo ne kadar güzel ve yerinde bir hizmet yapmış olduğumuzun güzel bir fotoğrafı. Doğru ve yerinde hizmet projelerimiz durmaksızın devam edecek" dedi. 

AKTİF ŞEKİLDE KULLANILIYOR

Güzel eserlerin 7'den 70'e tüm ilçe sakinleri tarafından aktif bir şekilde kullanıldığını dile getiren Başkan Togar, "Bu güzel görüntüler bizler için büyük ödül olsa gerek. Aşağıçinik mahallemize bulunan okulun önünde mahallemize kazandırmış olduğumuz spor alanını cıvıl cıvıl dolduran çocuklarımızın bu güzel görüntüsüne ortak olduk. Yavrularımızla çekişmeli penaltı atışlarımızın ardından yeni taleplerini en kısa zamanda yerine getirme sözünü verdik" diye konuştu.


Başkan Togar, Aşağıçinik mahallesinde spor tesisinde top oynayan çocukların oyununa ortak oldu. Togar, çocuklarla büyük çekişmelere sahne olan penaltı atış yarışması yaptı.