Başkan Togar, Tekkeköy'de Geleceğe Yürüyüş Çağrısı Yaptı

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Hasan Togar, ilçenin geleceğe güvenle taşınması için sürekli çalışma ve üretme sözü verdi. Seymenler, Büyüklü, Gökçe, Çimenli, Sanayi ve Karaperçin mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Togar, birlik ve beraberlik mesajları vererek, tüm hemşehrilerini Tekkeköy'ün geleceğine yön verme sürecine aktif katılıma davet etti.

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Hasan Togar, ilçenin gelişimi ve geleceği için sürekli çalışma ve üretme vurgusu yaptı. Togar, "Hayat bulduğumuz ilçemizi hep birlikte geleceğe güvenle taşımak için el ele yürüyecek ve çok çalışacağız" dedi.

Yoğun bir tempoda vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren Togar, Seymenler, Büyüklü, Gökçe, Çimenli, Sanayi ve Karaperçin mahallelerindeki ziyaretlerinde ilçe sakinlerine birlik ve beraberlik mesajları verdi. Seymenler Mahallesi'nde gerçekleşen buluşmada Togar, "Aşkını gönlümüzde hissettiğimiz ilçemiz için gönüllere, yüreklere gireceğiz" ifadelerini kullanarak, tüm hemşehrilerini Tekkeköy'ün geleceğine yön verme sürecine katılmaya davet etti.

Gökçe Mahallesi'nde bir mevlide katılan ve ardından Büyüklü Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek karanfil dağıtan Togar, sevgi ve muhabbetin önemine vurgu yaptı. Sanayi Mahallesi'ndeki bir asker uğurlamasına katılan Togar, Karaperçin ve Çimenli mahallelerinde de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Togar, Tekkeköy'ün her köşesine değer kattıklarını ve geliştirdiklerini belirterek, "Yaşadığın yeri sevecek ve sevdiğin yer için çok çalışacaksın" diyerek, ilçe sakinlerini sevgi ve muhabbet temelli bir toplum inşası için birlikte çalışmaya çağırdı. Togar'ın bu yaklaşımı, ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak birlikteliği ve dayanışmayı teşvik etmeyi amaçlıyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı hasan Togar yeniden refah partisi yrp tekkeköy