Başkan Yıldırım: "Biz Nurullah'ı Seviyoruz Ancak…"

TAKİP ET

Nurullah'ı sadece iyi bir teklif gelmesi durumunda satmayı düşüneceklerini söyleyen Başkan Yüksel Yıldırım, 'Biz Nurullah'ı seviyoruz ancak, gitmesi için de kendisine yardımcı olacağız' dedi

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Spor Müdürümüz Davut Aktaş’a özel açıklamalarda bulundu.

HOCAMIZIN ENDİŞELERİ VAR

Amerika’da bulunan Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, gündemi meşgul eden kaleci Nurullah Aslan konusu ile ilgili Spor Müdürümüz Davut Aktaş’a özel açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın Nurullah konusu ile alakalı endişeleri olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım, “Biz kendisine bu durumu yönetim olarak çözeceğimizi söyledik. Takımdan kim gidecek, kim kalacak buna hep birlikte karar vereceğiz” dedi.

İYİ BİR TEKLİF GELİRSE SATILACAK

Nurullah şu anda Yılport Samsunspor’un oyuncusu olduğunu hatırlatan Yüksel Yıldırım, “Nurullah’ı gönderme niyetimiz var. Ancak bu sadece iyi bir teklif gelmesi durumunda var. Aksi halde Nurullah takımda kalacak. Bizim Nurullah ile ilgili bir problemimiz yok. Biz kendisinin doğru yerlerde oynaması, doğru şeyler yapması gerektiğine inanıyoruz. Ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz Nurullah’ı seviyoruz ancak gitmesi için de kendisine yardımcı olacağız” diye konuştu.

BU DERENİN ALTINDAN ÇOK SULAR AKAR

Nurullah’ın da böyle bir isteği olduğunu vurgulayan Kırmızı-Beyazlıların Başkanı Yüksel Yıldırım, “Henüz ortada bir şey yok, ama olacak. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir istiyor fakat ortada resmi bir şey yok. Daha önümüzde uzun bir zaman var. Transfer 8 Eylül’de sona eriyor. 2 aydan fazla süre var. Bu köprünün altından daha çok sular akar” dedi. Yıldırım ayrıca, imkanların müsait olması durumunda takımının Kayseri kampına gitmeyi düşündüğünü de sözlerine ekledi.

ÖZEL HABER: Davut AKTAŞ 

-------------------------------

Kaleci Nurullah Aslan’ın takımdan gönderilmesi konusunda Başkan Yüksel Yıldırım’a destek veren Samsunsporlu taraftarlar, sosyal medyadaki haberlere yaptıkları yorumlarda Nurullah’ın gitmesinin doğru karar olacağını savundu. 

Genç kaleci Nurullah Aslan’ın da yaşanan gelişmelerden dolayı moralsiz olduğu gözlendi.