Başkan Yıldırım'dan anlamlı bağış

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF tarafından düzenlenen 'Omuz Omuza' adlı yardım kampanyasına 4 milyon 170 bin lira bağışladı. Başkan Yıldırım, programın sunucusu Acun Ilıca'nın talebi üzerine rakamı 5 milyon liraya çıkardı.

ÖLENLERE RAHMET DİLEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrasında mağdur olan vatandaşlarımıza yardımda bulunmak amacıyla ‘Omuz Omuza’ adlı bağış kampanyası düzenledi. Futbol camiasını bir araya getiren kampanyaya Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım da telefonla katıldı. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyerek sözlerine başlayan Başkan Yüksel Yıldırım, şöyle konuştu:

ÖNCE 4 MİLYON 170 BİN BAĞIŞLADI

“İnşallah ülkemiz bir daha böyle bir acı yaşamaz. Biz Yılport Samsunspor olarak daha önce yorgan, battaniye, yastık ve kıyafetten oluşan 2 TIR malzemeyi bölgeye gönderdik. Ayrıca 52 Orduspor ve Çorumspor ile yaptığımız dostluk maçlarının bilet gelirlerini de depremden etkilenen vatandaşlarımız için gönderdik. Bunlar yaklaşık 2 buçuk milyon lira yapıyordu. Şimdi de depremin olduğu saatin sembolü 04.17’ye vurgu yaparak 4 milyon 170 bin lirayı Yılport Samsunspor yönetimi, futbolcular ve teknik heyet olarak bağışta bulunuyoruz. İnşallah ileride daha iyisini yaparız.”

SENİ KIRMAM BİLİRSİN

Bu açıklamanın üzerine söz alan programın sunucusu Acun Ilıcalı ise, “Yüksel başkanım. 4 milyon 170 bin lira gerçekten çok anlamlı bir destek. Ama şöyle bir durum var. Hatırım olanlardan bir üst destek istiyorum. Sizin yardım kodunuz yine 4 milyon 170 bin olsun ama bana da bunu 5 milyon liraya yuvarlamak düşer gibi geliyor. Takdir sizin” dedi. Başkan Yüksel Yıldırım’da bunun üzerine, “Acuncuğum seni kırmam biliyorsun. Seni çok seviyorum. Samsunspor olarak düz 5 milyon yapıyorum” karşılığını verdi.

Davut AKTAŞ